I fortjener et godt glas vin efter en hård luftetur

Hvis man har hund, så ved man godt, at der er dage, hvor det sjovere at kalde Fido op af hundekurven og finde hundesnoren frem. Når regnen står ned i stænger, blæsten raser og træerne vælter ned omkring én – ja så er det ikke en af stjernestunderne, når man har hund. For, som man siger, ‘I regn og slud – hunden skal ud’!

Til gengæld føler man sig fantastisk godt tilpas, når man kommer hjem efter en luftetur med hunden i rav og rusk, og heldigvis findes masser af godt overtøj, som man kan klæde sig i for at beskytte sig mod vejret. Og det samme gælder for hunden, som kan få et regnslag på, små støvler på poterne, der beskytter mod vejsalt og snask, og i den mørke tid kan man bruge små lygter til halsbåndet, så hunden er synlig i trafikken.

Fejr strabadserne med et dejligt glas vin

Når I kommer hjem efter lufteturen, er der god lejlighed til at fejre det. Prøv at købe en prøvekasse vin fra Vinoteket, som I kan skænke jer et glas fra. Vinoteket er en stor online vinhandel, som leverer vine fra hele verden direkte hjem til jeres hoveddør. Det betyder, at I kan browse jer stille og roligt igennem det store udvalg af gode vine fra alverdens vindistrikter, bestille jeres vin hos Vinoteket, og så blot vente på, at den dukker op i løbet af et par dage. På den måde er det nemt at købe vin hos Vinoteket, og I får mulighed for at prøve mange forskellige typer.

Har man hund, har man som regel også en trang til hygge og nærvær. Det kan man underbygge med et godt glas vin, og måske kan I ligefrem være flere hundevenner, der finder sammen og danner en lille vinklub, hvor vine fra Vinoteket kan være grundstammen.

Husk at fejringen ikke nødvendigvis er noget, der skal ske hver dag. Som med så meget andet er det glæden ved forventningen, der trækker læsset, og hvis I for eksempel ender med at have nogle bestemme dage i ugen eller måneden, hvor I fejrer lufteturene med et glas Vinoteket vin, vil glæden være så meget desto større.

mts_blogging