Få et smukt hår til lufteturene

Vidste du, at noget af det, der nemmest og enklest skaber kontakt mellem mennesker, er at have en hund – og indlede en snak, når du møder andre hundeejere på tur med deres hunde? Det er ikke så få hundeejere, der har etableret gode venskaber, når de har mødt andre hundeejere på lufteturene!

Vi siger ikke, at du skal anskaffe dig en hund med det formål at få nemmere ved at etablere nye venskaber, men hvorfor ikke tage denne gevinst med, når du nu alligevel er den glade ejer af en dejlig hund, eller påtænker at blive det? Den sociale gevinst ved at blive hundeejer er stor, og hvorfor skulle ikke også du høste glæderne ved dette?

Bliv godt klædt på til turene

Når du skal ud at lufte din hund, er det vigtigt, at du er godt klædt på og kan gøre et godt indtryk. Det gælder ikke bare din påklædning som sådan, men også din personlige fremtræden. For eksempel er det vigtigt at sørge for, at du har et flot hår, der kan understrege din personlighed og give dig en flot fremtræden, hvor du kan udstråle al den selvsikkerhed, som du har.

Hos den førende hårklinik Nordic Hair kan du få hjælp til transplantation af hår, hvis du har brug for dette, og der anvendes i dag teknikker, der skaber løsninger, som er helt på højde med folks egen hårvækst. Hos Nordic Hair kan du få hjælp til at skabe eller genskabe den smukkeste hårpragt, men også skægvæksten kan hjælpes på vej, hvis du som mand synes, at det ikke fungerer helt fra naturens hånd, som du gerne vil have.

Hunde er populære som aldrig før

Det er blevet populært at holde hund, og i forbindelse med udbruddet af coronavirus er antallet af hundeanskaffelser blandt danskerne steget betydeligt. Op mod 15.000 flere hunde bliver der solgt sammenlignet med, hvad der var normen før udbruddet af corona. Så der er mange muligheder for at møde nye venner, både fire- og tobenede, på lufteturene.

For nye hundeejere er det vigtigt at vide, at der ikke kun er fornøjelse forbundet med det at holde hund. Der er også mange udgifter. Foder af god kvalitet er dyrt, og der skal være råd til dyrlæge, trimning og anden pleje, hvis der er behov for det. For mange vil det derfor være en god idé at tegne en ekstra forsikring på hunden, så den er dækket ind ved sygdom. Et brækket ben kan hurtigt koste 30.000 at få sat sammen hos en god dyrlæge, og her kan en forsikring være en uvurderlig hjælp. Også på andre områder skal man tage højde for tingene, når man vælger at købe hund, og først og fremmest skal man være indstillet på at overholde en kontrakt med en løbetid på 10-15 år, hvor det er hunden, der kommer i første række.

Dyr

mts_blogging