Godt fodtøj til de lange gåture

Ved at gå en lang tur booster vi både vores humør og vores helbred. Det er videnskabeligt bevist at vi mennesker, bør motionere dagligt, og det at gå en tur er en god måde at dyrke lidt sport på, samtidig med at det ikke kræver noget specielt udstyr som mange gange godt kan være ret dyrt. Det eneste der er tilrådeligt at investere i, er noget godt fodtøj som føles behageligt at have på, og så må det jo gerne være vandtæt hvis vi skal bruge det i den våde årstid. Det er dog en ringe investering hvis vi tager i betragtning hvad en daglig gåtur gør for vores helbred. At gå forbrænder kalorier og er derfor slankende. Det styrker vores muskler og hjerte, beskytter mod type-2 diabetes, blodpropper og demens. Derudover er det en træning der gør glad og modvirker depressioner, foruden at vi danner D-vitamin når vi opholder os udenfor, lige meget om det er om sommeren, eller om det er vinteren.

Gåture med hunden

Det er ikke kun os mennesker der har godt af at komme ud at motionere i den frie luft. Vores bedste ven har også godt af det. Derfor er det vigtigt at du kommer ud at gå med din hund mindst to timer om dagen efter hvad eksperterne siger, og det gælder for alle racer og størrelser. Hvis hunden ikke kommer ud, og får den motion som den har brug for, kan det faktisk gøre at den bliver stresset, og det kan være medårsag til at hunden måske ikke lige har den optimale opførsel som ønskes. Kedsomhed er også en fjende for vores kæledyr, men hvis den kommer nok ud så bliver den også naturlig træt og alle de nye indtryk som den får på turen hjælper den til at være mere rolig. Husk at hunden får mere ud af gåturen hvis den har en lang snor på som tillader den at bevæge sig mere frit. Det bedste er dog at lade den gå løst hvis der er mulighed for det.

Det er vigtigt at bruge det korrekte fodtøj

En af de mange fordele ved at gå, er at man ikke behøver at købe en masse dyrt udstyr for at kunne komme i gang, dog er det tilrådeligt at bruge det korrekte fodtøj. Viking sko og støvler har et bredt udvalg af kvalitetsfodtøj, så hvis du skal have fornyet dine sko eller støvler, så er det en god ide at tage et kig på deres side for at lade dig inspirere inden du køber. Hvis du vælger at handle hos dem så bemærk deres fantastiske 3 for 2 kampagne, for med den kan du spare mange penge. Det kan du i øvrigt også hvis at du har en rabatkode til deres butik. Der er gratis levering, og 180 dages returret på deres varer. Kunde anmeldelserne for Viking er meget positive. hvad der er fuldt forståeligt når man tager i betragtning at de sælger gode og kendte mærker såsom Ilse Jacobsen, Lacrosse og Nike.

mts_blogging