Giv dit kæledyr en plads i dit hjem

Et kæledyr bliver ofte betragtet som en del af familien, og har du det på samme måde, bør du ikke skamme dig over at have lyst til at pryde dit hjem med billeder af dit kæledyr. Det kan på mange måder være ligesom at have et barn, så hvorfor ikke give dit kæledyr en plads i dit hjem?

Få taget nogle gode billeder

Inden du kan hænge billeder op af dit kæledyr, er du selvfølgelig nødt til at tage nogle først. Du kan både klikke løs med din telefon eller dit kamera, eller du kan tage din pelsede ven med til en rigtig fotograf. Du kan endda få taget et billede af hele familien, så alle er samlede på ét billede. Det vil være et dejligt minde, når børnene er flyttet hjemmefra, og dit kæledyr ikke lever længere. De har trods alt en kortere levetid, så det er med at nyde dem og skabe gode minder, mens de er der. Det vil også være med til at give dit hjem et personligt udtryk, hvis du vælger at hænge billeder op af familiens medlemmer.

Lav en billedvæg i dit hjem

Hvis du gerne vil hænge billeder op af dit kæledyr, kan du overveje at lave en billedvæg. Det kan være en billedvaeg af blot dit kæledyr, eller det kan være en række billeder af hele familien. Der er mange måder at gøre det på, og du har fri mulighed for at designe væggen, som du ønsker. Du bør dog finde nogle rammer, der passer godt ind i din indretning, så udtrykket ikke kommer til at virke rodet. Det er desuden nemt at udskifte billederne, hvis du ønsker, at der skal nogle nye op. Foruden at lave en billedvæg kan du selvfølgelig også bruge billeder på borde og kommoder, eller endda få lavet malerier og tegninger. Det vil helt sikkert give din indretning et særligt udtryk.

Kæledyr kan have en lige så stor plads i hjemmet som andre medlemmer af familien. Hvorfor ikke lave en billedvæg med gode stunder og minder, der kan give dig et smil på læben, hver gang du beundrer billederne?

mts_blogging