Dyr i varmen

Når vi mennesker har det varmt, så smider vi bare lidt af vores tøj for at blive kølet ned. Det trick kan vores kæledyr ikke benytte sig af, de er nødt til at holde varmen ud med deres pels på ligegyldigt hvad. Derfor er det os kæledyr-ejere der må passe på vores dyr i varmen, sørge for, at de kan søge tilflugt i skyggen og at de har rigeligt med rent og frisk drikkevand. Hører du til dem, der har et mobilt kaninbur i haven så husk at flytte det, så kaninerne kan søge ind i skyggen, hvis de har lyst til det og giv dem masser af friske grøntsager og frisk vand, så de ikke dehydrerer.

Frisk græs til kaninerne

Hvis du er en heldig hundeejer; så er det nærliggende for dig og din hund at tage en tur til en hundeskov, til en flod, å eller til havet. De fleste hunde elsker at bade eller bare pjaske rundt i vandet, og det er en perfekt led for dem, at blive kølet lidt ned på. Husk også selv at være klædt på til varmen, du kan f.eks. finde det skønneste sommertøj på trendly.dk, online-stormagasinet, som har alt til både voksne og børn. Derudover bør du huske væske til dig selv og til din hund. Det er meget vigtigt at få rigeligt med vand, når varmen presser på. De allervarmeste sommerdage er det også en god idé at undgå at lufte hunden midt på dagen, den ideelle tid er om formiddagen og om eftermiddagen – aftenen når sole ikke er så kraftig mere. Det vil din hund være dig taknemmelig for og det er også det bedste for dig selv, så du undgår de grimme solskoldninger, som vi er så tilbøjelige til at få om sommeren, fordi vi ikke lige er opmærksomme på, hvor stærk solen er.

De vigtigste tip til dyreejere

Kæledyr kan ikke smide pelsen

Som nævnt før, så er de bedste Tip til dyr i varmen at huske, at vores kæledyr ikke bare kan smide pelsen, når det bliver dem for varmt. Det er os, deres ejere, der er ansvarlige for dyrenes velbefindende, især når det er varmt. Det er os, der skal sørge for ikke at lufte dem, når det er varmest på dagen og os, der skal sørge for, at de kan komme ind i skyggen og har frisk vand. Derudover – selv om det er logik for nogen, så er der stadig folk der tror, at de kan efterlade deres hunde i bilen; gør det ikke! Temperaturen inde i en bil stiger ufatteligt hurtigt, og det er decideret mishandling af vores bedste ven at efterlade den inde i vores køretøj. Frisk vand i spandevis, så de har nok at drikke og kan bade i vandet, hvis de har lyst, det er fx fugle i fangenskab meget glade for. Og til sidst: Giv dit kæledyr muligheden for at søge ind i skyggen, hvis den har behov for det. Gør du alt dette, så får dit kæledyr også en dejlig sommer.

mts_blogging