Dyreinternater har også brug for CRM

Landet over findes en række dyreinternater, hvor hjemløse dyr kan være, indtil de forhåbentlig finder et nyt hjem hos en familie, som gerne vil passe og pleje dem, som det sig hør og bør. Og dyreinternaterne har travlt. Ikke mindst som en udløber af coronatiden er der blevet indleveret mange hunde på internaterne.

Det er nogle af de mange såkaldte ‘coronahunde’ , som familier har anskaffet sig under corona pandemien. Ikke så få familier er blevet overraskede over, hvor meget arbejde det egentlig kræver at holde en hund, og de er også blevet overrasket over de udgifter, der følger med at have et dyr i hverdagen, selv om glæderne er store. Eller måske fandt de blot ud af, at det at have hund alligevel ikke var dem. Og så er det en god ting, at det er muligt at indlevere et dyr på internatet, hvorfra det så kan blive sluset ud til en ny familie.

Stor overblik nødvendigt

For internaterne har det øgede pres betydet, at det mere end før er nødvendigt med et stort overblik over både hunde og andre dyr, samt de mennesker, der gerne vil overtage dem. Et godt CRM system vil derfor være en oplagt løsning. Med et sådant kan man via it holde overblik over ventelister, aftaler med familier og mange andre ting – fuldstændig som var der tale om et salgsarbejde, sådan som et CRM system oprindeligt er tænkt til. Et system fra it-leverandøren lime-technologies.dk vil være en ideel løsning. Systemer fra lime-technologies.dk er dansk udviklede og udformet, så de passer godt til vores måde at arbejde på, og det er ikke uden grund, at systemerne fra lime-technologies.dk i dag vinder frem i mange brancher og også på flere markeder. Også internaterne vil således have stor glæde af et CRM system fra lime-technologies.dk, som kan hjælpe dem med at holde overblikket og derfor hjælpe deres dyr og de nye familier bedst muligt.

Man tager et ansvar som dyreejer

Det er et stort ansvar at anskaffe sig et dyr, hvad enten det er en hund, en kat eller en undulat eller et firben. Kommer der en hvalp i huset, indgår man sådan set en kontrakt med en løbetid på plus 10 år, ofte 15 +. Det har ikke alle tænkt igennem. Derfor ender mange dyr på internater.

Det er ikke altid nemt at omflytte et dyr, for de fleste dyr er vanebundne skabninger, der knytter sig til deres mennesker. Men ofte lykkes det, og dyret og den nye familie kan få mange gode år sammen.

mts_blogging