Det, som mange søger på nettet

 

Det er mange forskellige undersøgelser, som viser, hvad det meste søgte på nettet er, og siden man startede med at lave de undersøgelser, så har bileder og videoer med dyr og dyrebørn været med blandt de mest søgte.

Det er ikke noget tilfælde, for på internettet lægger folk meget gerne bileder og videoer ud af deres dyr og de forskellige ting, som dyrene finder på. Det er sjove og anderledes situationer enten sammen med ejerne, sammen med andre dyr, eller når de er alene.

De er sågar blandt nogle af de videoer, som har flest hits på medier som Youtube og Vevo. Vi holder jo alle af at se dyr og grine med på deres mange forskellige skøre indslag i hverdagen. Et af de bedste eksempler på dette er en video med en siberian husky, som lyder som om den siger I LOVE YOU.

Selvfølgelig kan hunden ikke tale, men det er blot et godt eksempel på, hvorfor vi søger på dyr på medier på internettet, og hvorfor der er så mange, der gør det. Det er noget, som tiltaler os alle, store og små. Vi burde måske alle bruge lidt tid på de videoer.

mts_blogging